Skip to main content

Voeg een bericht toe


Gerda: Abonnement

Als ik de filmpjes bekijk word ik gelijk enthousiast en sta ik al te popelen om te kunnen starten. De uitleg is duidelijk en met zeer bruikbare tips vind ik het erg prettig en inspirerend om naar je te luisteren en te kijken wat je doet.


zaterdag, 22 oktober 2022
Kristel: Abonnement

Ik vind deze online schilderclub echt een meerwaarde voor mijn ontwikkeling in schilderen. Het schilderen heb ik mij altijd zelf aangeleerd. Liep tijdens het schilderen tegen verschillende dingen aan, waarbij ik tot eindelijk wel bij mijn doel kwam, maar miste hierbij bepaalde foefjes/ technieken. In een zeer korte tijd heb ik al veel van deze technieken mogen mee krijgen en werd hier ook erg enthousiast van. Je krijgt zin om weer verder te gaan!! 


zaterdag, 22 oktober 2022
Bertha: Abonnement

Na een tekencursus van 6 weken wilde ik eigenlijk ook wel ontdekken of schilderen iets voor mij is. Ik vind het geweldig!! En leer enorm veel van jouw lessen. Ben pas een paar weken geleden gestart maar ik smul van de opdrachten. En jouw eigen manier van uitleggen spreekt mij enorm aan. Kortom ik ben heel blij met dit initiatief. En het is dat ik ver weg woon anders had ik me meteen aangemeld voor les!!  


zaterdag, 22 oktober 2022
Tine en Trees: Portretschilderen in Frankrijk

Paar dagjes naar Frankrijk voor portret schilderen cursus . Wij vonden dit uitdagend en reserveerde deze. De start was al helemaal oké! Brenda zorgde voor het vervoer van ons. Een mens die zo voor haar vak gaat ( helemaal Top!) Na ons reisje ontmoet je de mensen van het domein waar we een paar nachten verblijven. L’orchidee Sauvage. Twee eigenaren die onvoorstelbaar voor hun zaak gaan, echt een grote aanrader. Ontbijt met alle verse producten, in de namiddag nog verse taart en s’avonds alles erop en eraan . Kortom, L'orchidee Sauvage met de portretschilderlessen van Brenda is een echte aanrader!!!. Voor Tine en Trees “ zeker voor herhaling vatbaar “ . Bij deze ; hartelijk bedankt ! 


zaterdag, 22 oktober 2022
Esther: Portretschilderen in Frankrijk

Hoi,hoi 

Ik heb vorige week deelgenomen aan het portretschilder weekend  in Frankrijk en wat was het leuk ! Ik heb echt van ieder moment genoten. Brenda is zeer gedreven en legt je alles duidelijk uit. Hierdoor ga je ook echt met een mooi portret naar huis. De lessen worden gegeven in een prachtige authentieke ruimte naast de B&B het verblijf in de  B&B L’Orchidée Sauvage van Gerrit en Lucie is super. Heerlijk eten en sfeervolle kamers! Al met al een dikke aanrader om een keer deel te nemen aan het  portretschilder weekend van Brenda . Liefs Esther


zaterdag, 22 oktober 2022
Marian IJspeerd Hollestelle: Abonnement

Sinds kort schilder ik bij Brenda in haar huiskamer. Het is heel gezellig en Brenda helpt je  je doel te bereiken. Omdat ik bij haar schilder heb ik ook toegang tot de website ikwilschilderen. Nou, ik kan je vertellen, aan inspiratie ontbreekt het daar allerminst! 
Wil alles tegelijk doen maar dat lukt niet. Brenda is een ontzettend inspirerende kunstenaar, hoop nog heel veel van haar te leren! Echt een aanrader om lid te worden


zondag, 23 oktober 2022
Miriam Welberg de Wilde: Abonnement

IkWilschilderen is een inspirerende en veelzijdige digitale schilderclub. Brenda is een schildercoach die in deze online schilderclub heel veel goede en uitvoerige uitleg geeft in de vele filmpjes die er op staan. Ook kun je in deze club je eigen werk laten zien om tips, trucs en complimenten op je werk te ontvangen van andere cursisten, maar ook van Brenda! Ik word altijd blij en enthousiast van deze veelzijdige schildersite.


zondag, 23 oktober 2022
Els Huijssoon: Abonnement

Super creatieve inspiratie. Op deze site vind je heel veel informatie om op een andere manier naar je omgeving te kijken en er een bijzonder schilderij van te maken. Brenda geeft hele leuke tips en leert me technieken waar ik nog nooit van gehoord heb. En het leuke is, dat het resultaat geweldig is. Bovendien is zij heel enthousiast en bemoedigend. Precies datgene wat ik nodig heb.


zondag, 23 oktober 2022
Alice: Abonnement

Ik hou ervan lekker creatief bezig te zijn, maar omdat schilderen nieuw voor mij is, kreeg ik nog niet zomaar dat wat ik in mijn hoofd had op het doek…Zoeken op het internet naar DIY’s gaat erg veel tijd inzitten en door de bomen zie je het bos niet meer. Dit vond ik erg jammer.

Het moment dat Brenda met ‘ikwilschilderen’ begon, was ik dan ook graag meteen van de partij. Dit was toch precies waar ik naar op zoek was!  Alles wat je nodig hebt om te leren schilderen is op deze site te vinden. Filmpjes met technieklessen, welke materialen te gebruiken, een kijkje in de schilderlessen boordevol tips en tricks en zelfs filmpjes hoe Brenda een schilderij maakt van begin tot eind. Er zijn leuke uitdagingen om zelf mee aan de slag te gaan thuis en dit alles met aanmoedigingen, tips en veel enthousiasme van Brenda zelf en alle online deelnemers! Ik ben er helemaal blij mee en kan het iedereen van harte aanraden.


zondag, 23 oktober 2022
Agnes: Dagworkshop

Een dagworkshop schilderen bij "ik wil schilderen"gedaan,samen met 8 andere lady,s. Wat was het gezellig en leerzaam. Vol trots naar huis gegaan met een schilderij voor mijn man, de paradijsvogels. Dank je wel Brenda, je bent een topper en zeer deskundig. Liefs van Agnes


zondag, 30 oktober 2022
 
Powered by Phoca Guestbook